YouThink Park Pomysłów - Żarówka
przypomnij hasło
Login
Hasło
Zapamiętaj
Nie masz konta? Zarejestruj się!
Opis
Wątróbki obsmażyć na brązowy kolor, zdjąć z patelni. Na patelnie wlać czerwone wino, sok wiśniowy, dodać goździki gotować do uzyskania konsystencji sosu. Na koniec dodać wiśnie, podsmażone wątróbki, całość doprawić cynamonem, pieprzem i solą. Podawać z grzankami.
Dla 2 osób
Czego potrzebujesz
Niezbędne składniki: 300 g wątróbek drobiowych 150 ml czerwonego wina 50 ml soku z wiśni 20 mrożonych wiśni 2 łyżki oleju Przyprawy KAMIS: 1 łyżeczka Cynamonu 3-5 goździków Pieprz czarny młotkowany Sól morska w młynku
Szacowany czas
15 min
Dodany
2011-02-14 o 15:22
Zgłoś do moderacji
Kup podobne
User_default
Kuchiko ( 2011-02-14 o 20:59 )

Będę musiała spróbować :)

zgłoś do moderacji
User_default
Anndziulla ( 2011-02-16 o 12:39 )

ciekawy pomysl, mysle ze warto sprobowac

zgłoś do moderacji
Połącz z Facebookiem
Wyszukaj na YouThink'u zaawansowane Szukaj